TJ Spartak Vlasim
20
Lis

Vítězství v Budějkách, zmatky v Braníku

Hned dvou turnajů v rapid šachu se o proběhlém prodlouženém víkendu zúčastnili hráči Vlašimi. Pár slov stojí ale jen o tom sobotním, kde hezkého výsledku dosáhl Vojta Dudek. Ten páteční v Braníku skončil průšvihem a nedohrál se …

V sobotu se v Českých Budějovicích sešlo 59 hráčů a zahráli si tempem 20 minut na partii s přídavkem 5 sekund za tah. V 7kolovém turnaji dokázali získat 6 bodů Vojta Dudek a Adam Hemr. Pomocné hodnocení měl lepší náš hráč a mohl se tak radovat z cenného vítězství. Na 3. a 4. místě se seřadili největší favorité turnaje FM Novotný a FM Papáček.

Výsledky turnaje v Českých Budějovicích

V Braníku se mělo v pátek hrát rovněž 7 kol, ale odehrála se pouze 4. Další už nebyli pořadatelé schopni nasadit. Naše malá vlašimská výprava z toho radost samozřejmě neměla, ale brali jsme to s humorem. Radek Vojta uhrál 2 body, Tomáš Hašek 3 a já jsem měl 4. Na památku této ne příliš povedené akce alespoň společná fotka:

 (autor článku: Tomáš Vojta)

1 reakce na “Vítězství v Budějkách, zmatky v Braníku”

  1. 1
    Maťa píše:

    Gratuluju Vojtovi k 1. místu. Turnaj v Budějovicích si z našeho oddílu zahrál ještě Honza Babický: https://chess-results.com/tnr794816.aspx?lan=5&art=9&fed=CZE&turdet=YES&snr=56. Ten šachy hraje chvíli, ale rychle se zlepšuje a má zájem. Rapid v Budějovicích si prý našel sám.

Odpovědět

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
more...
 

© 2024 TJ Spartak Vlašim | Články (RSS) a Komentáře (RSS)

TOPlist