TJ Spartak Vlasim
29
Bře

Přebor škol ČR – dvojnásobná účast

Jirka Mejzlík

Zítra, 30.3.2010, začne ve Vyškově přebor škol ČR v kategorii 6.-9. třída. A náš šachový oddíl bude mít letos hned dvojnásobné zastoupení. Z prvního místa v KP si účast vybojovala ZŠ Načeradec, jejíž družstvo je sestaveno ze čtyř nejlepších členů pravonínského kroužku. Nastoupí v sestavě Lukáš Filip, Patrik Studnička, Vojta Filip a Michal Sibal, náhradníkem je neregistrovaný Svoboda. Manažerem týmu je Marie Filipová.

ZŠ Načeradec (alias Pravonín) nastoupí ve stejné sestavě jako na KP

Druhým naším zástupcem je již tradiční účastník republikového kola ZŠ Dolní Kralovice, tentokrát v sestavě Patrik Pýcha, Štěpán Vopěnka, Lukáš Jelínek a David Pikal. Obvyklý benjamínek týmu Nela Pýchová nejede, protože reprezentuje v mladší kategorii 1.-5. třída, kam věkem patří.  Manažerem týmu je Mgr. Vladimír Roučka, tak jako každý rok.

Na soupisce D. Kralovic musí Patrik před Štěpána, dle nového pravidla „elo hovoří“

Turnaj se hraje na 9 kol, tempem 2x30minut. Hodnotí se olympijsky. V úterý odpoledne bude odehráno prvních 5 kol, ve středu dopoledne se dohrávají poslední 4 kola. A jaké jsou ambice našich týmů? Umístit se konečně v první polovině celkového pořadí, Dolní Kralovice byly loni i předloni 15. z 28. Z místa nám budou účastníci podávat aktuální informace, Filipovi by měli být na místě připojeni. Tak v úterý od 13:30 držte pěsti.

Seznam přihlášených škol

Propozice turnaje

242 reakcí na “Přebor škol ČR – dvojnásobná účast”

1 7 8 9
  1. 241
    Jirka píše:

    Ještě jedna poznámka k úspěchu Pravonínských šachistů: ZŠ Načeradec byl jediným týmem, který dokázal s vítěznými Boršicemi remizovat!!! Boršice jinak všech 8 dalších soupeřů porazily.

  2. 242
    Maťa píše:

    No, a to mohou Boršice mluvit o štěstí, že s Načeradcem remizovaly. Michal odmítl remízu ve vyhrané pozici, a nakonec prohrál, Lukáš udělal hrubku v pozici, která už hodně zaváněla remízou…

1 7 8 9

Odpovědět

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
more...
 

© 2024 TJ Spartak Vlašim | Články (RSS) a Komentáře (RSS)

TOPlist