TJ Spartak Vlasim
10
Dub

Beránci se stěhovali z Kolína do Vlašimi

Tomáš Vojta

Skromná výprava čítající 3 hráče vyrazila v sobotu do Kolína, aby se zde zúčastnila tradičního dětského turnaje O velikonočního beránka. Turnaj byl součástí regionální žákovské ligy Polabí a sjelo se na něj 53 dětí. Hrálo se švýcarským systémem na sedm kol, tempem 2×20 minut.

Velkým favoritem turnaje byl Vojtěch Filip a moji neskromnou předturnajovou hlášku (po zhlédnutí startovní listiny), že je povinnost turnaj vyhrát výsledkem 7 ze 7, si vzal dokonale k srdci. Vojta tak po vítězství v KP do 14 let přidal na své konto další triumf. Výborně si vedl i Dan Ždych. Po šesti kolech měl na kontě 5 bodů a útočil na medaili. Bohužel stejně jak minulý týden v Českém Brodě mu nevyšlo poslední kolo a porážka ho srazila na celkové 6. místo. I s ním ale Dan bude určitě spokojen, zejména když znamenalo vítězství v kategorii do 12 let. Jen tři příčky za Danem skončil nejmladší účastník turnaje šestiletý Kubík Vojta. 5 bodů znamenalo vítězství v kategorii do 8 let, takže všichni 3 naši borci si z Kolína odváží velikonoční beránky pro vítěze.

Turnaj se konal v hezkém prostředí DDM Kolín a pod vedením Jana Kalíka, Zdeňka Chybného a Honzy Fialy běžel jak po drátkách. Pro všechny ho mohu jen doporučit.

Celkové výsledky

4 reakcí na “Beránci se stěhovali z Kolína do Vlašimi”

  1. 1
    Jarda P. píše:

    Na koho to Kuba asi vyplazuje jazyk :-) ?

  2. 2
    Tom píše:

    Jazyk vyplazuje na mě. Bez kravin nevydrží ani chvilku. :-)

  3. 3
    Tom píše:

    Nikdo si toho nevšiml, ale velmi pěkného výsledku dosáhl v sobotu Honzík Veselý, když vyhrál v Kolíně turnaj O velikonočního beránka:
    http://chess-results.com/tnr212911.aspx?lan=5&art=1&wi=821

  4. 4
    Marie F. píše:

    Víme o tom a máme velikou radost a v v poště už mám článek i fotky. Večer vše zveřejním. :-)

Odpovědět

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
more...
 

© 2024 TJ Spartak Vlašim | Články (RSS) a Komentáře (RSS)

TOPlist